PRIMERA VICTÒRIA DE LA PRETEMPORADA

Platja d’Aro ha gaudit de la primera victòria de la pretemporada contra el NBF Castelló. Després d’un parcial inicial de 2 a 10, les gironines han posat una marxa més en el xoc, dominant el partit i imposant-se per 78 a 51.

De menys a més
Inici sòlid del Castelló en defensa frenant els primers atacs del conjunt gironí (3 pèrdues). A més, l’encert des de la línia exterior de les blaves ha imposat un parcial de 2 a 10 en els primers tres minuts de partit. Amb el temps mort de Roberto i l’entrada a pista de Lundquist i Jakubcova, les gironines han revertit la situació amb un parcial de 8 a 0, obligant l’entrenador visitant a buscar solucions (Guerrero, Hristova, Lundquist i Jakubcova, 10 a 10). Però l’Uni no ha baixat la intensitat, castigant al Castelló amb les transicions i l’encert des de la llarga distància (triple de Chloe i Aina, 20 a 12).

Domini absolut
El canvi de quarts no ha canviat el guió de partit i l’Uni ha continuat dominant el joc amb un joc coral. A més, Hristova s’ha convertit en la protagonista del partit amb 8 punts consecutius (36 a 20). Finalment, l’Uni ha tancat els primers 20 minuts de joc amb un +18 en el marcador (cistelles finals de Touré i Lundquist, 40 a 22).

En el tercer quart, Jakubcova, Bibby i Lundquist s’han encarregat d’augmentar la renda en el marcador (11 punts, 9 punts i 12 punts respectivament, 61 a 34), mentre que en l’últim, tot i l’exhibició de Klara Lundquist, el Castelló ha aconseguit jugar més còmode, maquillant el marcador final (78 a 51).