L’UNI TRIOMFA A PAMPLONA I SUMA LA CINQUENA VICTÒRIA CONSECUTIVA

L’Spar Girona ha sumat aquest diumenge la tercera victòria consecutiva a la LF Endesa per seguir invicte a la competició. La bona defensa de l’Uni en el segon quart i la reacció ofensiva en el tercer ha passat per sobre de les locals i les de Roberto Íñiguez s’han imposat per 67 a 91.

Molta anotació
Amb energies renovades en l’inici de partit, el xoc s’ha convertit un intercanvi constant de cistelles (8 a 8) on l’Ardoi ha aconseguit imposar el seu ritme gràcies al seu encert exterior (13 a 8). Roberto Íñiguez ha aturat l’enfrontament per trobar solucions i l’Uni Girona ha reaccionat gràcies a la bona defensa (parcial de 0 a 9, 13 a 17). A poc a poc, les navarreses han tornat a entrar al partit amb un triple d’Asurmendi (18 a 19), però les cistelles de Bobi i Sandra han mantingut l’avantatge visitant (25 a 30).

La bona defensa
Amb Bibby i Sandra encertades (15 punts i 8 punts respectivament), Klara Lundquist s’ha convertit en la líder en defensa de l’equip, frenant els atacs de l’Ardoi i anotant en transició (9 punts i 4 pilotes recuperades, 29 a 44). L’avantatge de les gironines no ha intimidat a les locals i un parcial de 5 a 0 a posat el -10 (34 a 44). Íñiguez ha pausat el partit per modificar el tram final del segon quart i el triple d’Iva i l’encert des de la línia personal han posat el 36 a 50.

De menys a més
Tot i que Bibby ha mantingut l’encert en el tercer quart, l’inici de la segona part ha estat clarament per l’Ardoi, destacant els punts i la direcció de Tate (46 a 54). La pressa de l’Ardoi en aproximar-se i el poc encert de l’Uni han frenat radicalment el ritme de partit, tot i que finalment, i després de molts intents de diferents jugadores, Bibby ha anotat gràcies a una jugada individual (46 a 57). L’entrenador local ha demanat temps mort per recuperar l’encert, però l’Spar ha aprofitat la pausa i ha proposat un joc coral per posar la màxima (46 a 67). De nou, els ajustos locals han arribat i l’Ardoi s’ha aproximat en el tram final de quart (54 a 71).

Amb dinàmica ascendent, Bibby i Touré han anotat amb jugades verticals. Seguidament, l’encert des de la línia personal de Hristova ha situat el +23 (57 a 80). L’Ardoi no s’ha rendit i ha intentat un últim esforç per retallar distàncies, però els punts finals de Canella, Klara i Berta han definit el xoc (67 a 91).