L’UNI PERD CONTRA EL BLMA EN EL PRIMER PARTIT DE PRETEMPORADA

L’Spar Girona ha caigut contra el BLMA per 59 a 67 en el primer partit de pretemporada. El joc interior de les franceses, destacant els 21 punts de Fankam, no ha donat opció a les gironines. Guerrero, amb 13 punts, ha estat la màxima anotadora de l’Uni.

Gran començament de l’Spar Girona amb els tirs escorats de Guerrero i Touré, que han imposat un lleuger avantatge per les gironines (4 a 2). Hristova, encertada en atac, ha castigat amb una entrada i un triple i seguidament Lundquist ha aprofitat la seva explosivitat per situar a l’Uni a un punt (11 a 10). No obstant això, el joc interior de Fankam i Bernies han revertit la situació i el BLMA s’ha diferenciat (11 a 17). A falta d’un minut, Roberto Íñiguez ha demanat un temps mort i l’Spar ha aconseguit una reacció amb Guerrero i Canella (17 a 22).

El segon quart ha continuat amb la mateixa dinàmica. L’Uni ha fet el possible per revertir el marcador mitjançant Hristova (7 punts), Guerrero (7 punts) i Lundquist (6 punts), però l’encert sota cistella de Fankam (11 punts), Bailey (7 punts) i Naigre (7 punts) ha mantingut la diferència en el xoc (26 a 34).

Un Spar més directe
El pas per vestidors ha canviat la imatge de l’equip i la bona defensa ha portat a l’Uni a anotar fàcil sota cistella (entrades de Jakubcova i Touré, 30 a 34). Amb el temps mort visitant, el BLMA s’ha retrobat amb l’encert de Fankam, però les gironines no han deixat escapar la renda obtinguda gràcies al joc coral (Jakubcova, Hristova, Lundquist i Berta, 37 a 40). De nou, un temps mort visitant ha intentat frenar el nostre ritme, però Calonge ha embogit amb l’empat d’Ainhoa des de la línia exterior (40 a 40). Amb l’afició més a sobre que mai, l’Spar s’ha situat per davant amb una cistella de Berta, Cargol ha posat el +4 i un triple de Bailey ha tancat el parcial (46 a 45).

Sense encert
Ja en l’últim quart, el BLMA ha tornat a confiar amb les seves interiors per revertir la situació (Angloma i Fankam, 46 a 49). La falta d’encert de les gironines ha obligat a Íñiguez a buscar una solució. Però la cistella se’ns ha fet molt petita i Milapie i Rabot han tornat a atacar sota cistella (46 a 53). Finalment, una entrada de Touré ha ajudat a l’Uni a sumar els primers punts en el quart (48 a 54). Touré i Guerrero han tornat a situar a l’Spar a només 4 punts, però els punts a dins la zona i l’encert des de la línia personal del BLMA han decantat la victòria per les franceses (59 a 67).