L’SPAR SUPERA A LA PENYA I ES CLASSIFICA PER A LA FINAL

Victòria treballada de l’Uni Girona per superar al Badalona en un partit de molta exigència. De fet, no ha estat fins al final del partit que l’Uni ha aconseguit trencar l’enfrontament gràcies a una encertada Hristova (20 punts en el partit), imposant-se per 83 a 77.

Molt de triple
Amb l’Spar bloquejant la zona per frenar la intensió ofensiva de la Penya, les verdes han trobat una sortida des de la línia de tres, destacant l’encert de Santibañez (6 a 11). A poc a poc, l’Uni s’ha recuperat calcant estratègia i els triples de Touré i Ainhoa ens han posat per davant (14 a 13). Finalment, les últimes cistelles de Lebrato i Cruz han posat el +3 del Badalona (14 a 17).

+2 de l’Spar
Només començar el segon quart, Jakubcova ha castigat des de la llarga distància, empatant el xoc a 17. No obstant això, els espais en defensa han permès a la Penya imposar un parcial de 0 a 5, obligant a Íñiguez a demanar temps mort (punts de Cruz i Dembelé, 17 a 22). Les solucions no s’han fet esperar i l’Uni ha copiat el guió de les verdes (entrada de Hristova i triple de Sandra, 22 a 23). La pausa de l’entrenador visitant ha tornat a canviar la dinàmica de l’enfrontament i Coulibaly ha situat el +6 de la Penya (25 a 31). Finalment, la insistència gironina ha resultat efectiva i l’encert des de la línia personal i llarga distància han situat el +4 de l’Spar (37 a 33).

Màxima igualtat
Amb el pas per vestidors, la Penya ha trobat una solució ofensiva amb Geldof, que ha dominat tant a dins la zona com a fora d’ella (9 punts). A més, un triple de Dembelé i els tirs lliures de Coulibaly han canviat el marcador (45 a 50). Però l’esforç de Canella en el quart (9 punts) i el triple final de Hristova han empatat el xoc a 52.

Amb Santibañez fent el possible per donar la victòria a les verdes, el talent de Hristova ha decantat la balança a favor nostre, i els tirs lliures de Lunquist han posat el +6 (70 a 64). Tot i el temps mort, el triple de Touré i la cistella des de la mitja distància de Carol han situat a l’Spar amb un +2 a dos minuts pel final (75 a 66). Amb el triple de Sandra l’Uni ha sentenciat el xoc i les gironines s’han imposat a la Penya per 83 a 77.