L’SPAR GIRONA TANCA LA PRETEMPORADA AMB DERROTA

L’Spar Girona no ha pogut tancar la pretemporada amb un bon sabor de boca. El Movistar Estudiantes ha aprofitat les baixes de l’Spar per fer mal sota cistella, imposant-se per 69 a 82. Les gironines debuten a la LF Endesa el pròxim dissabte 5 d’octubre contra el Cadí La Seu.

Inici tímid de l’Spar Girona de cara a cistella. El desencert inicial ha condicionat el tram inicial del partit i els 4 punts de Topuzovic i Salvadores han situat a les madrilenyes per sobre en el marcador (7 a 13). Amb el temps mort, l’Uni s’ha situat a només un punt gràcies a un 2+1 de Jakubcova i una cistella de Canella (12 a 13), però els punts finals de Salvadores (6 punts) i De Armiño han posat el +4 visitant (13 a 17).

Mal d’altura
En el segon quart, Topuzovic s’ha fet forta des de la llarga distància, castigant en els primers minuts del segon quart (9 punts, 13 a 24). Amb el temps mort de Roberto, l’Uni ha revertit la situació defensiva, imposant un parcial de 8 a 2, destacant els 4 punts de Touré (21 a 26). Però el temps mort de l’Estudiantes ha canviat la dinàmica del partit i el Movistar ha focalitzat els atacs sota cistella per aprofitar les baixes interiors de l’Spar. Això, més l’encert de Salvadores (10 punts) des de la llarga distància, han situat el +9 visitant (31 a 40).

El pas per vestidors ha confirmat l’estratègia de l’Estu, que ha continuat focalitzant els atacs a dins la zona, aprofitant el seu avantatge en l’alçada. Gracia Alonso de Armiño, amb 17 punts, i Buhner, amb 13, han sigut les que més han destacat a prop de cistella, situant el 52 a 71.

Millora
L’Spar Girona ha sorprès a l’Estudiantes en el tram inicial del tercer quart. Els dos triples de Sandra i un altre de Lundquist han situat a les gironines a 10 punts. Seguidament, els tirs lliures de Hristova i un contraatac de Berta han posat el -6 (65 a 71). En aquest punt, l’Estudiantes ha mantingut l’avantatge gràcies a l’encert des de la línia personal i Roberto ho ha aturat a només 2:40 pel final (69 a 78). Finalment, el Movistar s’ha imposat per 69 a 82.