L’SPAR GIRONA GUANYA UN DERBI D’ALTURA

Victòria treballada de l’Spar Girona en el primer enfrontament de la LF Endesa. Tot i una gran primera part en ambdós costats de pista, el Cadí La Seu ha igualat el xoc en el tercer quart. Amb avantatge final del Cadí, l’Spar Girona ha suat de valent per revertir la situació, emportant-se el derbi català per un ajustat 77 a 80.

El gran encert del perímetre
El joc interior del Cadí i les primeres errades en la direcció de l’Uni han situat un parcial inicial de 9 a 3. A poc a poc, l’Spar s’ha fet fort gràcies al joc coral i l’encert exterior (destacant els 11 punts de Bibby), aconseguint un total de sis triples per emportar-nos el primer quart per 19 a 26.

L’encert en atac ha costat de mantenir en el segon assalt, però les alternatives en defensa de l’Spar Girona han mantingut l’avantatge en el xoc (23 a 30). Un triple de Hristova i dues cistelles consecutives d’Ivana han obligat l’entrenador local a frenar el xoc (24 a 37). Seguidament, Chloe Bibby ha tornat a castigar (16 punts), aconseguint l’Uni un avantatge de 13 punts (30 a 43).

28 a 14
En la represa, la cistella de Bibby no ha evitat el canvi de dinàmica del Cadí, imposant un parcial de 8 a 2 en els primers tres minuts del tercer quart (38 a 45). Amb el públic pressionant al màxim, el Cadí s’ha animat al Palau i els punts de Baines, Soler i Svetlikova han situat a les urgellenques a un punt per sobre (58 a 57).

A temps
Ja en l’últim quart, els triples de Jefferson i Palma han posat el +5 local (68 a 63), però les accions de Bibby i el triple de Sandra ens han avantatjat per 1 punt (68 a 69). El temps mort del Sedis no ha pogut frenar el nostre bon moment i Caldwell, des del tir lliure, i Lundquist, des de la línia de tres i de tir lliure ha diferenciat a l’Spar (68 a 76). Finalment, el temps mort del Cadí ha canviat al conjunt urgellenc, situant-se a només 3 punts a 33 segons pel final (cistelles de Soler i Murekatete, 75 a 78). El temps mort de Roberto ha buscat una jugada llarga que ha acabat finalitzant Sandra Ygueravide i l’Spar Girona ha aconseguit la victòria per un ajustat 77 a 80.