L’SPAR GIRONA AGAFA RITME A ARMÈNIA

Estrena imperial de l’Spar Girona a l’EuroCup Women 24/25. Les gironines no han donat opció al BC Yerevan Foxes, sentenciant el xoc en el segon quart gràcies al joc coral i a l’encert des de la llarga distància, imposant-se per un contundent 57 a 112. Totes les jugadores de l’Uni han anotat i Hristova ha estat la màxima anotadora de l’enfrontament amb 21 punts.

El cansament i el desconeixement han passat factura en el primer compàs de partit, aprofitant-se el Yerevan de la situació per aconseguir un lleuger avantatge (6 a 4). Amb el pas dels minuts i amb ritme a pista, l’Uni ha imposat un parcial de 2 a 9 per revertir el marcador (8 a 13). Tot i que l’Uni ha continuat pressionant l’accelerador (8 a 17), els 5 punts de Mbandu i el triple final de Reshetnikova han situat a les locals a només 1 punt (16 a 17).

13 a 37
Amb el canvi de quarts, l’Spar ha sorprés el conjunt local amb 10 punts en només 2 minuts (8 de Chloe Bibby, 16 a 27). A diferència del primer quart, el temps mort del Foxes no ha condicionat a l’enfrontament, i les gironines han continuat augmentant la renda gràcies a l’encert des de la llarga distància (7 de 14 en triples) i el joc coral, destacant els 12 punts de Hristova, els 9 de Bibby i els 8 de Caldwell (29 a 54).

A per totes
En el tercer quart, Touré ha doblat el marcador amb tres cistelles consecutives (30 a 60). El 2+1 de Hristova, el triple de Jakubcova i el joc vertical de l’Spar atacant sota cistella han mantingut l’avantatge i les de Roberto Íñiguez s’ha emportat el tercer quart per 42 a 84.

En l’últim quart, les gironines han continuat fent sang a la ferida per aconseguir el millor average possible. De fet, els triples han tornat a ser protagonistes, i amb un de Sandra hem superat els 100 punts. Finalment, l’Spar Girona s’ha imposat per un contundent 57 a 112.