El primer partit de la sèrie de quarts es queda a casa (Spar Citylift Girona 69 – 59 RPK Araski)

Crònica-Araski-QUARTS1

El primer partit del play off de quarts de final de la Liga Dia ha portat l’RPK Araski a Fontajau. Setè classificat després de les 26 jornades de lliga regular, les vitorianes són un conjunt sòlid, capaç de competir a les millors pistes.

L’inici ha estat imprecís per a les locals que, tot i avançar-se amb un bon parcial des de la línia de tres punts, han vist com Araski aconseguia anotar amb certa facilitat per endur-se el primer quart amb un 12-16.

Desordre a tots dos bàndols durant el segon quart. La millora en l’encert de l’Spar Citylift ha estat clau per capgirar el resultat abans del descans, canviant la dinàmica del joc i aconseguint finalitzar la primera meitat amb millors sensacions.
Amb el resultat de 33-29 s’ha iniciat un tercer període que ha tingut com a protagonista l’encert de cara a cistella. Les defenses intenses i els punts en contraatac – fins a 8 en aquest quart- han provocat que les jugadores d’Eric Surís trenquessin el partit per arribar al darrer parcial amb un 53-40.

L’embranzida de les basques per reduir l’avantatge local quan faltaven 8 minuts per a la finalització del matx no ha estat suficient per frenar la bona segona part de l’Uni que ha suposat la primera victòria de la sèrie dels quarts de final. El següent assalt serà a Vitòria el diumenge a les 20 hores.