UNI Girona

Fes-te amb el teu paquet a mida per la Copa.

Si voleu fer costat l’equip a la Copa de la Reina 2016 podeu acostar-vos a l’oficina d’Halcon Viajes al carrer Nou, 37 de Girona a reservar el vostre viatge cap a Sant Sebastià o bé contactar amb ells al telèfon 972 20 00 55. L‘agència oficial

Remuntada insuficient.

Spar Citylift Girona 68 – 69 Cadí La Seu L’Spar Citylift Girona remunta 15 punts en l’últim quart però no aconsegueix emportar-se la victòria tot i tenir l’últim tir del partit, errat per Givens. Foto: Xavier Marques Resulta

Un mal tercer quart condemna a l’equip.

Wisla Can-Pack 54 – 46 Spar Citylift Girona L’Spar Citylift Girona va jugar ahir el seu partit número 9 a l’Eurolliga dominant-lo fins el descans, però un mal tercer quart condemna a l’equip i acaba amb totes les opcions d

Recuperant el bon camí.

C.R.E.F ¡Hola! 56 – 58 Spar Citylift Girona   L’Spar Citylift Girona enceta l’any amb una treballada victòria contra un rival dur i que ja ens va guanyar a la primera volta i recupera el camí de la victòria en el debut de