L’SPAR ACONSEGUEIX LA SEGONA VICTÒRIA A L’EUROCUP WOMEN

L’SPAR ACONSEGUEIX LA SEGONA VICTÒRIA A L’EUROCUP WOMEN

Gran triomf de l’Spar Girona en el segon enfrontament de competició europea. Un gran últim quart de les de Roberto Íñiguez ha canviat la dinàmica del partit i les gironines s’han imposat a Fontajau per 74 a 66.

Intercanvi constant en ambdós costats de pista en el tram inicial de partit, on ambdós conjunts han jugat les seves cartes per imposant-se en atac. Mentre que Hristova i Bibby (5 punts i 4 punts respectivament) han sostingut a les gironines, el domini del rebot ofensiu ha mantingut lleugerament per sobre a les italianes (9 a 10), però un parcial de 7 a 0 de l’Spar (5 punts de Touré) ha obligat a l’entrenador visitant a demanar temps mort (16 a 10). Tot i que el Magnolia s’ha aproximat en el xoc, un triple de Sandra i una cistella en l’últim segon de Bobi Hristova han posat el +5 (21 a 16).

El joc interior visitant
El canvi de quarts ha elevat el nivell del Magnolia i Kunaiyi i Morrison han revertit la situació (26 a 27). L’Spar ha continuat pressionant en tot moment, però la cistella se’ns ha fet petita i el Campobasso ho ha aprofitat per diferenciar-se gràcies a l’encert exterior de Scalia i Kacerik i el domini interior de Kunaiyi (12 punts). Finalment, els tirs lliures de Bibby i un rebot ofensiu de Lundquist han reduït l’avantatge italià (30 a 35).

24 a 18
Les mateixes protagonistes del Magnolia han incrementat el marcador visitant (punts de Morrison i Kunaiyi, 30 a 39). Quan el partit ha estat més crític ha estat quan les nostres han reaccionat i els punts de Bibby, Iva i Hristova han canviat l’enfrontament (36 a 39). Amb Fontajau més viu que mai, Iva ha empatat a 39 i seguidament Bibby i Jakubcova han revertit el marcador (44 a 41). No obstant això, el Magnolia ha tornat a l’enfrontament gràcies a Kacerik, posant de nou al conjunt italià per sobre (44 a 48). Amb poc per acabar, el bonus de les visitants ha condicionat el seu joc i l’Spar Girona ha aprofitat per situar-se per sobre (54 a 53).

A res pel final, Klara Lundquist ha convertit tres cistelles consecutives (60 a 55). Seguidament, l’encert des de la llarga distància de Hristova i Bibby ha posat el 69 a 62 i l’entrenador visitant ha frenat el joc a 4:39 pel final (69 a 62). Però amb Fontajau més entregat que mai, Touré i Bibby han acabat d’encendre el pavelló (74 a 62) i l’Spar Girona ha tancat el partit amb un sòlid 74 a 66.

 

Attachment