LA LLIBRETA DEL PARTIT | SPAR GIRONA – MAGNOLIA

LA LLIBRETA DEL PARTIT | SPAR GIRONA – MAGNOLIA

El Magnolia La Molisana Campobasso afronta la temporada 2024-2025 amb el repte de consolidar-se com un dels equips més competitius de la Serie A1 italiana i de fer un bon paper en l’EuroCup Women. La temporada passada van demostrar la seva solidesa a la lliga, acabant en quarta posició amb un balanç de 17 victòries i 7 derrotes. Aquesta gran actuació les va portar fins a les semifinals del campionat, on van ser eliminades pel potent Venezia.

“La Molisana Campobasso és un equip sòlid que juga els 40 minuts i en els partits de casa es decidirà tot. Van guanyar al Pecs hongarès, que és un bon equip. Ha guanyat tots els partits de la temporada. Tenim un grup de nivell amb tres equips bons i només dos poden passar”, ha destacat Roberto Íñiguez a la prèvia del partit.

Joc interior
Un dels grans punts forts de l’equip és el seu cinc inicial, que té jugadores d’alt nivell. Destaca especialment la presència de les interiors Pallas Kunaiyi-Akpanah i Aleksandra Ziemborska, dues peces clau en el joc sota cistella. Kunaiyi-Akpanah és la principal rebotejadora de l’equip, assegurant moltes segones oportunitats en atac i dominant la pintura en defensa.

A les posicions exteriors, el Campobasso té dos referents ofensius de gran talent: Que Morrison i Sara Scalia. Morrison, a més de tenir molts punts a les mans, és la directora de joc de l’equip, obtenint moltes assistències per enfrontament.

En el seu debut a la lliga domèstica aquesta temporada, el Magnolia La Molisana Campobasso va demostrar la seva fortalesa amb tres victòries sòlides a la Serie A, ocupant la segona posició a la lliga italiana.

Amb un equip equilibrat i competitiu, el Campobasso no només aspira a millorar el seu rendiment a la Serie A1, sinó que també vol fer un pas endavant a l’EuroCup Women, on serà un rival difícil de batre. La combinació d’un joc interior poderós, unes exteriors amb molt d’encert i la direcció experimentada de Sabatelli fan del Magnolia La Molisana Campobasso un equip que aspira a ser la revelació del campionat.

Attachment