DECLARACIONS DE PERE PUIG SOBRE NATASHA MACK

DECLARACIONS DE PERE PUIG SOBRE NATASHA MACK

Després de superar la prova del Baxi Ferrol, Pere Puig, director esportiu de l’Uni Girona, va comparèixer davant els mitjans de comunicació per explicar la situació de Natasha Mack.

Puig va confirmar que Mack, que ja arrossegava molèsties al genoll, ha estat diagnosticada amb una lesióal genoll. “Érem conscients que la jugadora tenia molèsties al genoll i amb ella hem tingut un diàleg constant en aquest sentit. Tot i això, no li havia impedit jugar ni entrenar, però és al final de la temporada quan després d’una revisió li detecten que té afectat el menisc. Ha estat amb l’artroscòpia que hem vist que ha passat el pitjor que podia passar. Valorem que estarà de baixa entre 3 i 4 mesos”.

Malgrat la baixa prolongada, el club manté la confiança amb la jugadora, qui continua vinculada a l’equip. “Ella vol tornar, i l’esperarem perquè per la seva qualitat i predisposició és molt difícil trobar algú com ella a Europa”, va afegir el director esportiu.

“En Roberto ens demana una jugadora com ella, així que estem mirant de trobar algú. Tenim les places d’extracomunitàries ocupades i no és gens fàcil. Necessitem algú que ens ajudi amb quilos, que sigui diferent del perfil que tenim. Algú que fixi les posicions, que jugui baix, que permeti alliberar les seves companyes. No és senzill, però ho intentarem”, va finalitzar Pere Puig.

Attachment