LA LLIBRETA DEL PARTIT: CADÍ LA SEU – SPAR GIRONA

LA LLIBRETA DEL PARTIT: CADÍ LA SEU – SPAR GIRONA

Primera jornada de LF Endesa i primer derbi d’altura. L’Spar Girona visita el Cadí la Seu aquest vespre (19:00 h, Teledeporte) en l’inici de la competició.

“Portem una setmana força positiva de feina, en general. Crec que estem avançant i estic content de com acabem el dia a dia. Ara ens toca traslladar i reflectir aquesta feina a la competició. Estem absolutament preparades per competir”, va destacar Roberto Íñiguez, mostrant-se optimista per la feina ben feta en els entrenaments.

Molta exigència
Respecte al rival, l’entrenador de l’Uni va recordar la final de la Lliga Catalana Femenina i va deixar clar que l’equip dirigit per Isaac Fernández és molt físic. “Crec que elles són un equip jove, amb molta energia, que jugarà similar a com va jugar a la final de la Lliga Catalana. Tenen molt dinamisme i atletisme, això no canviarà. Ho sabem i hem d’estar preparades”.

Noves cares
Amb la incògnita de Chloe Bibby, Roberto sí que podrà comptar amb la nova nord-americana de l’Spar: Maya Caldwell. “Maya va arribar el dimecres, el dijous va fer alguna cosa amb l’equip. Però l’objectiu és que ajudi, tampoc podem esperar gaire més”.

Attachment