Electra Avellana, nou patrocinador de l’Uni Girona

Electra Avellana, nou patrocinador de l’Uni Girona

Electra Avellana ha arribat a un acord de patrocini amb l’Spar Girona. L’acord s’ha formalitzat al Pavelló Municipal Girona-Fontajau amb la presència, per part de l’Uni Girona, de les jugadores i l’equip tècnic, i per part d’Electra Avellana, Maria Figa Felip, Esther Figa Felip i Pau Figa Felip, representants de l’empresa.

Maria, en nom d’Electra Avellana, ha mostrat la seva satisfacció per l’acord: “Estem molt emocionats de col·laborar amb aquest equip de grans professionals. A Electra Avellana creiem fermament en la importància de potenciar el talent i la diversitat. A més, estem molt orgullosos de poder contribuir al desenvolupament de l’esport femení al nostre territori, un lloc que sempre ha apostat per l’excel·lència i els valors de l’esport. Aquest patrocini és una gran oportunitat per reforçar el nostre compromís amb la nostra comunitat”.

Amb aquest acord, Electra Avellana patrocinarà la Jugadora + Energètica del Partit, un reconeixement especial en què l’afició podrà participar activament a través de les xarxes socials del club.

L’Uni Girona agraeix a Electra Avellana el seu compromís i suport cap a l’equip.

Sobre Electra Avellana
Electra Avellana, una comercialitzadora d’energia amb més de 100 anys d’història. Situada a Cornellà de Terri, destaca pel seu compromís amb l’energia 100% verda, oferint als seus clients electricitat provinent de fonts renovables i per la voluntat de ser “l’elèctrica de casa”, amb un tracte proper, de confiança i personalitzat. La seva llarga trajectòria, l’aposta per la sostenibilitat, la connexió amb el territori i contribució al desenvolupament econòmic i mediambiental fan d’electraavellana.com una alternativa de km 0 en el mercat energètic actual.

Attachment