L’UNI CAU A LA FINAL DE LA LLIGA CATALANA

L’Uni Girona no ha pogut superar al Cadí La Seu en la final de la Lliga Catalana. Tot i l’avantatge de sis en el descans, un mal tercer quart de cara a cistella ha condemnat les aspiracions de les gironines i l’Spar ha caigut per 68 a 55.

Sense cedir
Primer quart de molta igualtat on ambdós conjunts han igualat intensitats. El resultat ha estat un intercanvi inicial constant, sortint el Cadí guanyador per dos punts (9 a 7). Amb el temps mort de Roberto a l’equador del primer assalt, l’Uni ha revertit la situació, situant-se per davant en el xoc gràcies a les cistelles de Lundquist (5 punts) i Touré. No obstant això, el poder sota a cistella de Murekatete i el triple de Jasa han posat el +2 a favor de les urgellenques (15 a 13).

+6 de l’Spar
Tot i que el Sedis ha aconseguit la màxima diferència del partit amb els tirs lliures de Jana (18 a 13), un triple d’Ainhoa i una entrada elèctrica de Lundquist han empatat el xoc (18 a 18). Amb el temps mort d’Isaac, el Cadí ha elaborat una jugada que ha executat Mandic des de la llarga distància (21 a 18), però el joc coral de l’Spar s’ha acabat imposant al joc de les urgellenques, imposant l’Spar un parcial de 2 a 9 (23 a 28). La pausa de l’entrenador local ha resultat efectiva i l’Uni ho ha intentat frenar amb faltes personals, situant-se de nou a 4 punts. Finalment, una assistència de Klara per Bobby a l’últim segon ha certificat el +6 gironí (27 a 33).

Sense encert
En la represa, el Cadí La Seu ha sorprès amb més intensitat, situant-se per davant en el marcador gràcies als punts de Baines, Svetlikova i Ana Palma (35 a 33). L’Uni ha aturat el xoc per reactivar a l’equip, però la dinàmica ofensiva de la Seu ha seguit present, fent-se fortes les urgellenques sota cistella (punts de Baines, Murekatete i Jefferson, 44 a 33). Sense poder entrar al partit, el Sedis ha continuat fent sang a la ferida, imposant un parcial de 24 a 3 en el tercer quart (51 a 36).

Amb molta diferència, l’Spar ha intentat fer l’èpica per remuntar el xoc i les cistelles de Hristova ens han situat a 15 punts (58 a 43). Tot i el temps mort del Sedis, l’Uni ha fet tot el possible i una cistella de Hristova ha posat el -12 (62 a 50). Finalment, a l’Uni li ha faltat temps per revertir la situació i les gironines han perdut contra el Cadí per 68 a 55.