Roberto Íñiguez: “Hem de ser un equip diferent de la resta”

Roberto Íñiguez: “Hem de ser un equip diferent de la resta”

Roberto Íñiguez ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per oferir la primera roda de premsa de la temporada. El tècnic ha deixat clar des d’un primer moment que està “còmode a Girona i volia començar de zero un projecte nou. Tenia el dubte de què passava amb la fusió, una idea que em venia de gust ser-hi. Que no s’hagi fet no ha tingut res a veure amb la meva decisió final de quedar-me”.

Pel que fa a la pretemporada, el tècnic ha explicat que intentaran fer “el millor possible. Ja sabeu com és la pretemporada: anem dia a dia i ja anirem pujant. És molt diferent de l’any passat, perquè he rumiat què i com ho vull fer”. Íñiguez també ha comentat la manera en què espera que jugui l’equip. “Espero que siguem un equip mòbil, versàtil i molt diferent dels altres equips, perquè si volem tenir un equip competitiu, hem de ser una mica diferents de la resta. També hem de construir valors. Però, per la selecció de jugadores que hem fet, crec que no serà complicat. La gent que ens ve a veure està orgullosa, però també espera actitud i química”.

Pel que fa a la plantilla, l’entrenador ha assenyalat que té clar que “treballarem, però no puc vendre fum. Hem de tenir presents les limitacions. Dins les limitacions que tenim, estic satisfet amb l’esforç del club. Algunes jugadores han vingut aquí per diferents raons que em fan estar compromès amb elles”.

Una de les novetats és la incorporació de Laia Palau al cos tècnic. “Serà una persona més de l’staff, i això em fa molt content. Però vull que ella també estigui feliç. Perquè sé que si ho està, ens podrà ajudar moltíssim. Té un gran poder, i l’hem d’aprofitar. També desenvoluparà el rendiment de les jugadores, fent certs programes de millora específics. Vull que estigui motivada i se centri en aquesta tasca”, ha destacat Roberto Íñiguez.

Roda de premsa completa

Attachment