DEFINIDA LA PRETEMPORADA DE L’SPAR GIRONA

DEFINIDA LA PRETEMPORADA DE L’SPAR GIRONA

La pretemporada de l’Spar Girona 24-25 inclou un total de quatre enfrontaments (cinc en cas de superar les semifinals de la Lliga Catalana).

Les jugadores de l’Spar Girona començaran aquest dilluns 26 d’agost la pretemporada amb les primeres revisions mèdiques. Un cop finalitzin aquestes es realitzarà el primer entrenament grupal.

Les de Roberto Íñiguez jugaran el partit d’estrena a Calonge el pròxim dissabte 7 de setembre (19:00 h) contra un rival conegut: el BLMA francès. Una setmana més tard les gironines viatjaran fins a Tarragona per disputar el II Trofeu de Bàsquet Ciutat de Tarragona. En aquest torneig ens enfrontarem al Valencia Basket el diumenge 15 de setembre (12:30 h).

Cinc dies després, l’equip jugarà les semifinals de la Lliga Catalana contra el Club Joventut Badalona (divendres 20 de setembre, 21:00 h). En cas de superar les semifinals, les gironines disputarien la final el diumenge 22 de setembre (12:15 h) contra el Cadí La Seu o el campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2024.

El darrer partit de la pretemporada es disputarà el dimecres 25 de setembre a Sant Andreu de Llavaneres contra el Movistar Estudiantes.

El club informarà properament dels horaris confirmats i del sistema de compra d’entrades.

Attachment