LA PRIMERA A LA LF ENDESA

2607 espectadors han gaudit de la primera victòria de l’Spar a Fontajau i a la LF Endesa. Tot i que el Barça ha posat les coses difícils, un final de tercer quart molt encertat ha decantat la balança a favor nostre, dominant l’últim quart per imposar-nos 76 a 54.

Va de debuts
Després d’una primera cistella d’Ygueravide, el Barça ha dominat el primer compàs amb un parcial de 0 a 7. A poc a poc, l’Spar ha agafat ritme gràcies a Canella, que ha liderat la nostra ofensiva i una cistella de Tolo ha obligat  l’entrenador visitant a demanar temps mort (15 a 10). La pausa ha igualat intensitats, però l’Spar s’ha emportat el primer quart per 23 a 18, destacant el debut de Bertsch i Mitchell.

El domini de Rakovic
Ja en el segon quart, el Barça ha canviat la dinàmica ofensiva focalitzant els atacs cap a Rakovic. La jugadora del Barça i les nostres faltes personals han aturat el nostre joc. No obstant això, Regan i un triple de Ygueravide han calmat el partit (31 a 27). Amb el temps mort visitant, el Barça s’ha retrobat amb el seu joc i ha aconseguit, gràcies a Rakovic, situar-se a només 2 punts (39 a 37).

+9 per respirar
El pas per vestidors ha anat bé a l’Spar, que ha iniciat el període amb dos triples (Mitchell i Canella, 45 a 39). No obstant això, el Barça no ha volgut ser menys i Anderson s’ha apuntat a la festa (45 a 42). Ambdós conjunts han apostat les seves cartes en defensa i el ritme ofensiu s’ha encallat en els dos costats de pista. No ha estat fins al final del tercer assalt que Ainhoa i Labuckiene han distanciat a l’Spar (55 a 46).

Punt i final
Amb l’avantatge en el marcador, Bertsch ha agafat la responsabilitat ofensiva dels primers minuts de l’últim quart. El Barça, sense gaires opcions, ha vist com Ainhoa López ha acabat de castigar, ajudant les gironines a emportar-se la primera victòria a Fontajau (76 a 54).